Produkter i kategorien : Tørrede frugter

Økologiske ristede kokos.

DKK 59.80

Brug blomsterpollen i smoothien, drys den over desserter, mysli, grød, yoghurt og frugt, eller lav et lækkert mix af cashewnødder, morbær, gojibær, kakaonibs og blomsterpollen. Blomsterpollen fra Allos er lavet på pollen fra de frodige blomster i den uspo

DKK 110.00

Ristede løg kan anvendes på hotdogs, i burgere eller som tilbehør på rugbrødsmaden.

DKK 19.35

Økologisk rødbede pulver

DKK 88.20

Svesker, økologisk.

DKK 85.46

Lyse økologiske sultanas rosiner fra Biogan.

DKK 44.00

Kiks m. sesam store Ø 125 gr.

DKK 75.15

Økologiske rå kokos smil.

DKK 48.83

Superfruits økologiske Gurkemeje pulver kan anvendes i dine smoothies, juices og i din madlavning. Gurkemeje vil tilføje et nyt twist til din friskpressede juice eller hjemmelavede smoothie, og samtidig berige øjet med en smuk dyb gul farve.

DKK 76.46

Vil du opgradere din morgenmad og dine salater, og forkæle dine smagsløg? Så skal du prøve Biogans tørrede og økologiske granatæblekerner der er rige på vitaminer, pynter i din mad, og samtidig slipper du for at bøvle med at få kernerne ud af granatæblet.

DKK 35.95

Vil du forkæle din krop og dine smagsløje? Så skal du prøve Biogans tørrede og økologiske Aroniabær der er rige på vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det mørkerøde saftige bær stammer fra aroniabusken, og har rødder tilbage til indianerne og kineserne.

DKK 26.95

Raw Chocolate Goji Berries.

DKK 64.95

Lækre morbær overtrukket med herlig RAW chokolade.

DKK 59.95

RAW rosiner med mørk chokolade.

DKK 54.95

RAW Mix med dadler, revet kokos og rødbede.

DKK 73.00

Raw mix med kakao og kokos.

DKK 73.00

Økologisk aronia pulver til bl.a. shots og smoothies.

DKK 78.32

Økologisk hvedegræs pulver.

DKK 67.95

Økologisk acai pulver.

DKK 179.06

Økologisk pollen.

DKK 65.66

Grønkålen tørres skånsomt så alle næringsstoffer bevares bedst muligt. Herefter males grønkålen til et fint pulver. Pulveret kan bruges i madlavning, smoothies m.m.

DKK 88.20

Ekstra lækre, saftige Thompson seedless rosiner fra Californien. Soltørrede og overfladebehandlet med økologisk solsikkeolie for at bevare saftigheden.

DKK 28.45

Granatæblekernerne er frysetørrede. Det giver friskhed, bid og crunch. Brug dem på morgenmaden eller i snackposen. Brug dem også som drys på hjemmelavede desserter, hvor granatæblets røde farve giver et flot farvespil til is, kager og konfekt.

DKK 28.95

Acerola er et lille bær som kommer fra syd- og mellemamerika. Til 100 g pulver bruges ca. 1,4 kilo bær. Naturligt indhold af c-vitamin og højt indhold af protein og fibre.

DKK 178.00

Byggræs pulver til shots, i smoothies ellr direkte i maden

DKK 119.54

Lucuma frugten kaldes også Inkaernes guld og kommer fra Sydamerika. Frugtkødet er gult og frugten har en størrelse på 5-15 cm. i diameter.Lucuma pulveret har en sød og karamelagtig smag. Er velegnet til kager og desserter.

DKK 97.50

Maca pulver er fremstillet af Maca roden, der vokser i Perus høje Andesbjerge. Roden har været kendt i årtusinder for sit høje indhold af næringsstoffer.

DKK 96.00

Lækker økologiske Acai pulver, til din morgenmad eller en lækker smoothie

DKK 162.00

Superfruit udvalgt de fineste økologiske goji bær fra Ningxia. De er uden svovl og RAW. Du kan spise Goji bær som de er, en håndfuld hver dag. De er super gode til din müsli eller hvorfor ikke blande dem ind i en smoothie?

DKK 236.00

Økologisk grønne rosiner fra Rømer.

DKK 56.95

Økologisk barleygrass pulver fra Superfruit er økologisk dyrket og tørret direkte efter høsten for at opretholde deres næring. Superfruits økologiske Barleygrass pulver kan anvendes i smoothies, drinks og madlavning.

DKK 129.00

Økologiske Rosiner med rå chokolade. Udforsk den nyeste fristelse indenfor Raw snacks: Fyldige rosiner dyppet i lækker mørk ra? chokolade, og derefter rullet i kakao pulver.

DKK 59.95

Pulveret har en unik syrlig smag, der kan beskrives med svage spor af pærer og grapefrugt. Brug en eller to spiseskefulde af baobab i din smoothie eller drink. Du kan også lave en fiber drik ved hjælp af to spiseskefulde baobabpulver, 3 dl vand og lidt rå

DKK 116.10

Økologiske Gojibærfra Biogan. Er dyrket i Kina oghører til familien af superfuits.

DKK 55.80

I Asien har man i tusinder af år kendt til Goji for at opnå et godt helbred, velvære og vitalitet. Superfrugten Goji (Lycium barbarum L.) anses som en af de mest ernæringsrige fødevare i verdenen.

DKK 79.00

Letopløselige krystaller af økologisk rødbedesaft. Med økologiske rødbederkrystaller kan man let få sunde næringsstoffer i koncentreret form. De har en dejlig sødlig smag, og anvendes i bla. smoothies, juice, eller på mysli.

DKK 135.15

Biogan har fornøjelsen af at kunne præsentere et meget spændende sortiment af havtorn produkter fra Østerhavet. Havtornens bær er meget syrlige, og man spiser dem derfor ikke friske. Bærrene høstes ved, at man beskærer havtorn buskene, fryser disse og bær

DKK 40.50

Denne californiske sveske er skabt med ét formål. At give dig en fantastisk og sødmefyldt smagsoplevelse. Nyd den komplekse frugtsmag, og oplev de mange nuancer den byder på, og glem ikke at svesker også har et højt indhold af fibre.

DKK 41.95

Abrikos har mindst to ting til fælles med fignen. For det første trives de nogenlunde de samme steder. For det andet har vi kendt frugterne i umindelige tider, men næsten udelukkende i tørret tilstand. Endnu i dag er det en forsvindende lille mængde frisk

DKK 44.13

Urtekrams økologiske gojibær bliver dyrket i den kinesiske Qinghai-provins i 2800 meters højde, hvor et net af kanaler bringer smeltevandet fra sneen i bjergene ned til markerne, hvor gojibuskene står.

DKK 23.70

Smager fortrinligt af cacao og er ikke for sød. Er lavet på puffede ris der er garanteret glutenfri . Velegnet til gluten- og hvedefri kost.

DKK 32.95

Puffet Boghvede er et meget sprød og lækker morgenmadsprodukt, glutenfrit og økologisk og ristet i honning. Garanteret uden gluten.

DKK 29.95

Havtorn er rig på C-vitamin, faktisk indeholder et enkelt lille bær lige så meget C-vitamin som en hel appelsin!

DKK 143.20

Blåbær pulver fra Superfruit Scandinavia er rig på næringsstoffer, især antioxidanter. Superfruits Blåbær vokser vildt og plukkes i de nordiske lande og Østersøen. Blåbær er kendt for deres antioxidant kapacitet sombidrager til sundhed i almindelighed.

DKK 170.10

De skønne små og super sunde Gojibær smager forrygende i smootien, muslien og som snacks.

DKK 140.00

Disse gyldne bær har fået mange navne men du genkender dem sikkert som Physalis. Dette lidt sure men samtidig lækre bær kan du sommetider finde i den tropiske del af frugtdisken.

DKK 65.00

Morbær/Mulberry (Morus alba L.) har længe været et meget vigtigt træ i Asien på grund af silkeormen, der spinder silke tråde og kun spiser af de mørkviolette blade.

DKK 62.10

Lav din egen Açaí-smoothie eller berig din morgenmad med Superfruits antioxidantrige og 100% naturlige Açaí pulver. En nem og enkelt måde at gøre din morgenstund lidt bedre og din dag en smule mere frisk.

DKK 159.20

Et sundt lille bær som indeholder masser af antioxidanter. De smager fantastiske som snacks og i salat, mysli, desserten og smoothien. Gojibær er meget aromatiske oghar en let sødme og bitterhed.

DKK 77.36

Økologiske morbærer små tørrede bær som har en gigantisk smag og stor næringsværdi. De smager søde og velsmagende med lidt karamelagtig smag. De er naturlige, soltørrede og fyldt med vitaminer og mineraler.

DKK 54.95

Udstenede økologiske dadler af Deglet Nour typen. Spises som snack, i bagværk, i mysli, eller udblødte i desserter.

DKK 24.39

Tyrkieske økologiske, lyse sultane rosiner, soltørrede og håndsorterede.

DKK 32.95

Tranebær kan spises som de er, en håndfuld hver dag. De kan også spises som snacks, blandet med müesli, smoothies eller bruges i madlavning f.eks. i salater. Superfruits tranebær er sødet med æblesaft.

DKK 67.50

Økologiske dadler uden sten fra Biogan.

DKK 50.75

Wow de smager helt forrygende. Blåbær kan spises som de er, en håndfuld hver dag. De kan også spises som snacks, blandet med müesli, smoothies eller bruges i madlavning f.eks. i salater.

DKK 98.10