Produkter i kategorien : Reservedele

Racerslanger i god kvalitet! Med racerventil (RV). Fås i følgende størrelser.

DKK 49.00

<div id="short_description"|| Shimano bremsesko som passer til en lang række af V-bremser både fra Shimano og andre producenter. Er beregnet til brug på aluminiums fælge og kan benyttes i både våde og tørre forhold. Passer til blandt andet Shiman

DKK 159.00

Shimano Saint Resin bremseklodser med kølefinne (Ice-Tech system) Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

DKK 239.00

<div id="short_description"|| Shimano Alivio Bremseklods. Shimano B01S bremseklodsen er lavet med en Resinoverflade, der giver dig doseringsmuligheder og en støjsvag bremseklods. Alivio bremseklodsen passer til Shimano M475, M465 og M416 bremsekalib

DKK 149.00

Shimano Saint Sintered bremseklodser med kølefinne (Ice-Tech system) Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

DKK 379.00

Shimano bremseklods til et væld af populære modeller. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

DKK 149.00

Shimano Disk bremseklods sæt model Saint. Passer til blandt andet til følgende bremsekaliber BR-M810 Resin bremseklods. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægnin

DKK 189.00

Shimano Disk bremseklods sæt model XTR/XT M06Ti Metal og metal bæreplade inklusive clips. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

DKK 249.00

Shimano Disk bremseklods sæt model XTR mm.Resin M07Ti. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

DKK 149.00

Shimano bremseklods til for- eller baghjul. Bremsesættet er inklusiv clips. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

DKK 129.00

Shimano bremseklods til for- eller baghjul. Bremsesættet er inklusiv clips - til mekaniske skivebremser. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

DKK 149.00

Shimano Skivebremseklodser, der passer til Shimano BR-M755. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

DKK 199.00

Shimano Skivebremseklodser, der passer til Shimano 105 og Ultegra hydrualiske skivebremser til racercykler. L02A bremseklodserne fra Shimano er lavet med en resin overflade, der giver gode doseringsmuligheder og en mere støjsvag skivebremseklods. Med køle

DKK 199.00

Shimano SLX, XT og XTR bremseklods. Passer til en stor række af ældre og nyere Shimano bremsesystemer. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

DKK 149.00

Til Ultegra/BR-6800 og Dura Ace/105.

DKK 149.00

Til Ultegra/BR-6800 og Dura Ace/105.

DKK 79.00

Shinano S65T bremseklodser som er velegnet til både mountainbikes eller trekking cykler. Med de ekstra lange bremse armene på V-Brake kan de nemt holdes fro af skærme, og er velegnet til cykler med ekstra brede dæk.

DKK 79.00

Bremseklodser til Shimano V-Bremser. Er beregnet til brug på aluminiums fælge og kan benyttes i både våde og tørre forhold. Passer til blandt andet Shimano XTR, XT, LX, Deore og DXR V-bremser.

DKK 79.00

Komplet bremsesko med udskiftelig bremsegummi til Ultegra/BR-6800. God bremseevne i både vådt og tørt føre. Passer også til Dura Ace/105

DKK 199.00

Shimano Organisk bremseklods. Resin bremseklods:Er i fleksibelt materiale, som giver mindre støj. Fokus på kontrollerbar ydelse og designet til tørre og våde kørselsforholde. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med min

DKK 129.00

Shimano SLX, XT og XTR bremseklods. Passer til en stor række af ældre og nyere Shimano bremsesystemer. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

DKK 169.00

Shinano M50T bremseklodse sæt til blandt andet Tiagra Sora.

DKK 79.00

Shimano Sintered/Metal bremseklods til roadcykler. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

DKK 159.00

Shimano Skivebremseklodser, der passer til Shimano 105 og Ultegra hydrualiske skivebremser til racercykler. L04A bremseklodserne fra Shimano er lavet med en metal overflade der giver lang holdbarhed og stor bremsekraft. Med køleribber, der effektivt leder

DKK 269.00

Bremseklods til V-Bremser Shimano kompatibel. Specielt velegnet til MTB og Cross. Designet til at lede vand og snavs væk fra fælgen. Indeholder 2 sæt bremseklodser (4 stk.) .

DKK 89.00

Effektiv bremseklods kompatibel med Campagnolo bremsesystemer. Pakke med 4 stk. til for og bagbremse.

DKK 159.00

Bremseklods til V-Bremser Shimano kompatibel. Specielt velegnet til MTB og Cross. Designet til at lede vand og snavs væk fra fælgen. Indeholder 2 sæt bremseklodser (4 stk.).

DKK 79.00

God Lang Basis V-Bremsesko med god bremsekraft og støjsvagt design. Indeholder 2 sæt bremseklodser (4 stk.).

DKK 79.00

Avid Elixir kompatibel bremseklods fra BBB til overkommelig pris. Et godt valg for en effektiv bremse til rimelige penge. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægni

DKK 99.00

High end Shimano bremseklods til de fleste Shimano racerbremser. Med 55 mm udskiftelig gummi. Gode i både vådt og tørt vejr. Aluminium.

DKK 169.00

Bremseklodser fra Shimano´s højeste racer gruppe - Dura Ace. Klodserne har en optimal bremse effekt og er meget modstandsdygtige overfor sollys og hårdt vejr. Bremsehus i aluminium. 55 mm bremsegummi. Kommer i sæt med to kloder / til 1 bremse.

DKK 279.00

Shimano Disk bremseklods sæt model XTR/XT M06 Metal og metal bæreplade inklusive clips. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

DKK 159.00

<div id="short_description"|| Bremseklodserne fra Shimano er lavet med en metal overflade og er med køleribber, der effektivt leder varmen væk fra bremseklodsen. </div|| Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal

DKK 239.00

Shimano Altus SM-RT30 Bremseskiver med Centerlock.

DKK 149.00

Rotor Shimano XT Til Skivebremser 160 mm. - 6 Bolt Montering SM-RT86.

DKK 339.00

Shimano XTR/Saint bremse rotor med Ice Technologi, som reducerer varmen på rotoren med op til 50 % og giver 20 % bedre bremseeffekt og 20 % mindre slidtage på bremseklodserne. mindre varmesystem på hjulnav.

DKK 539.00