Produkter i kategorien : Planteolie

Lecithin har bl.a. betydning for: Bedre lever- og galdefunktion - blodets fedtstofbalance - rødme/kløe - og er i øvrigt en god kilde til umættede fedtsyrer.

DKK 112.00

Superfruit CHIA OMEGA -3 består af 60 stk 500 mg kapsler med ren chiaolie fra Chia frø - Kosttilskud.

DKK 152.15

En velsmagende og koncentreret kilde til fosfolipider og essentielle umættede fedtsyrer.

DKK 188.32

En velsmagende og koncentreret kilde til fosfolipider og essentielle umættede fedtsyrer.

DKK 120.60

Healthcrafts Kæmpenatlysolie er et rent naturprodukt, fra kæmpenatlysplanten som er rig på Gamma-Linolensyre (GLA).

DKK 103.80

Lecithin Complex Granulat (Sojalecithin) fra NaturDrogeriet200 gram. Styrker hukommelsen og koncentrationen - gavnlig for blodets fedtstofbalance ved bl.a at reducere optagelsen af det skadelige ldl-kolesterol.

DKK 81.70

Livets olie (Oil of life) ren hørfrøolie 250 ml.fra Din sundhed er økologisk og skånsomt presset ved lav temperatur.

DKK 70.20

Nyborggaards økologisk hørfrøolie er presset fra friske hørfrø. Pga. den meget skånsomme koldpressning af hørfrøene, har Nyborggaardhørfrøolie en meget høj kvalitet.

DKK 224.10

Nyborggaards økologisk hørfrøolie er presset fra friske hørfrø. Pga. den meget skånsomme koldpressning af hørfrøene, har Nyborggaardhørfrøolie en meget høj kvalitet.

DKK 70.20

Økologisk hampefrøolie (cannabis sativa) fra Nyborggaard. Dyrket på egne marker i Danmark. Brug den smukke grønne olie i salater, dip og dressinger. Eller brug den som en velsmagende vegansk erstatning for fiskeolie.

DKK 134.10

Avosol 120 kapsler fra Anjo. Årets som helseprodukt 2010. Indeholder et ekstrakt af avocado og soja i forholdet 1:2 også kaldet ASU, som er veldokumenteret.

DKK 274.40

Indeholder et ekstrakt af avocado og soja i forholdet 1:2 også kaldet ASU

DKK 219.00

Vegetarisk hørfrøolie med DHA.Det endegyldige kosttilskud af essentielle Omega 3 og 6 fedtsyrer. En 100 % vegetabilsk blanding af nænsomt mekanisk pressede olier fra plantefrø, samt DHA udvundet af uraffineret olie fra mikroalgen Schizochytrium sp. (alge

DKK 124.20

Biosym ændrer nu kilden til de gavnlige fedtstoffer i Lecithin Granulat. I den nye variant er Lecithin Granulat udvundet af GMO-fri solsikkeolie, og det er det første solsikkelecithin-granulat i Danmark. Som hidtil indeholder den nye solsikkevariant gavnl

DKK 87.00

Lecithin Complex Granulat (Sojalecithin) fra NaturDrogeriet 400 gram. Styrker hukommelsen og koncentrationen - gavnlig for blodets fedtstofbalance ved bl.a at reducere optagelsen af det skadelige ldl-kolesterol.

DKK 142.20

Oil of Life - livets olile økologisk kæmpenatlysolie (evening primrose oil) er en er 100% ren, økologisk kæmpenatlysolie. Den indeholder 9-10% GLA (gammalinoleic acid/ gammalinolensyre). Kæmpenatlysolie er lavet ved at presse olien fra det lille frø. Du k

DKK 205.20

Solsikkelecithin Granulatet er et 100 % vegansk præparat, der er registreret ved den engelske organisation The Vegan Society. Det er udvundet af GMO-fri solsikkeolie og er det første solsikkelecithin-granulat i Danmark. Det indeholder Cholin, Linolsyre og

DKK 151.00

Livets olie (Oil of life) ren hørfrøolie 500 ml. fra Din sundhed er økologisk og skånsomt presset ved lav temperatur.

DKK 106.20