Produkter i kategorien : Nixon

Nixon Sentry Chrono All Gold/Black Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig efter

DKK 2.00

Nixon Kensington Rose Gold/Taupe Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig efter e

DKK 1.00

Nixon Sentry Chrono Matte Black/Gold Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig eft

DKK 2.00

Nixon Sentry SS Green Sunray Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig efter et ur

DKK 1.00

Nixon Sentry SS Grand Prix Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig efter et ur,

DKK 1.00

Nixon Sentry Chrono All Black Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig efter et u

DKK 2.00

Nixon Time Teller All Black Rose Gold Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig ef

DKK 695.00

Nixon Sentry Leather Matte Black Gold Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig ef

DKK 1.00

Nixon Time Teller All Gold Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig efter et ur,

DKK 1.00

Nixon Sentry SS Midnight Blue/Vault Green Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udki

DKK 1.00

Nixon Kensington Leather Rose Gold/Black Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig

DKK 1.00

Nixon Time Teller All Rose Gold Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig efter et

DKK 820.00

Preppy og stilsikkert sortfarvet herreur med sortfarvet urskive og stållænke, der sidder godt omkring håndleddet.

DKK 2399.00

Trendy unisex armbåndsur med en flot afrundet urkasse og med sortfarvet tekstilrem og urskive.

DKK 799.00

Enkelt herreur når det er bedst, hér i en udgave med brun læderrem og hvid urskive.

DKK 1299.00

Trendy unisex armbåndsur med en flot afrundet urkasse og med brun læderrem og sort urskive.

DKK 799.00

Lækkert herreur fra Nixon, der har deres helt egen stil og dette ur er ingen undtagelse, skønhed vises hér med relativt få design detaljer. Denne model er med mørkegrå urskive, limegrønne markører og brun læderrem.

DKK 1199.00

Smukt guldur fra Nixon med relativt kraftig urkasse med 46 mm diameter i urkassen, som fylder godt på håndleddet. Uret har sortfarvet urskive og store visere samt timepositioner, der gør uret let at aflæse.

DKK 2199.00

Strålende rosenguld ur med ensfarvet lænke, urkasse og urskive, ja altså er virkelig gennemført ur. Uret har selvfølgelig indbygget datofunktion, der også kan vise ugedagen. Et både praktisk og stilsikkert unisex ur.

DKK 1349.00

Elegant herreur med gode funktioner og et gennemført maskulint udtryk. Denne model er med sort urskive og solid sortfarvet stållænke.

DKK 2199.00

Maskulint herreur med limegrønne og orange detaljer og en solid lænke i rustfrit stål.

DKK 3399.00

Flot unisex ur med unik formet urkasse og en flot blågrøn urskive med time, minut og sekundviser.

DKK 1499.00

Unisex model fra Nixons Player-kollektion, som har en meget markant form på urkassen og i dette tilfælde en grøn gummirem.

DKK 1299.00

Et trendy herreur fra Nixon i flotte farvekombinationer, hvor særligt remmen er iøjnefaldende. Uret har både dag og datovisning i den mørkegrå urskive, der har let aflæselige visere.

DKK 1349.00

Detaljerne i den lyse urskive på dette Sentry herreur fra Nixon er ikke som i andre ure. De er helt specielle og helt sine egne, og det er et spændende design, der henvender sig til den meget moderne mand,

DKK 1949.00

Den lyseblå urskive er meget interessant og ikke en farve, du tit ser på et herreur. Det får dette Sentry fra Nixon til virkelig at skille sig ud fra mængden af andre ure med sit ikoniske og meget spændende design.

DKK 1949.00

Du kan ikke undgå at bemærke den helt specielle og meget unikke sølvfarvede urkasse med en guldfarvet ring ved urskiven på dette Time Teller herreur fra Nixon, der afsluttes med en elegant, brun læderrem.

DKK 1599.00

Mineralglas beskytter dette ur mod de ridser og skrammer, det ellers ville får ved dagligdags brug. På den måde holder uret sig pænt og brugbart i rigtig lang tid, og du kan derfor nyder dette flotte herreur i rigtig mange år. Urkassen beskyttes ved at væ

DKK 2199.00

Det helt klassiske herreur har med dette Nixon Sentry fået en moderne og meget kærlig overhaling. Farverne er friske og moderne, men udseendet er klassisk. Det er et ur, du kan bruge til alle lejligheder.

DKK 1999.00

Urkassens bredde på 38 mm. gør den passende for både mænd og kvinder, hvilket giver perfekt mening med dette unisex Sentry ur fra Nixon. Den lyse blå urskive og den brune rem skaber noget helt unikt for et ur samtidigt.

DKK 1049.00

Dette Time Teller herreur fra Nixon er helt enkelt. Det er med sort læderrem, sort urkasse i rustfrit stål og sort urskive med yse detaljer. Uret er vandtæt ned til 10 atmosfæres tryk og kan derfor bruges aktivt i fritiden også.

DKK 849.00

Dette ur er som skabt til både at være elegant, men samtidig til at kunne blive brugt. Med en tykkelse på kun 13 mm., er det muligt at bruge aktivt hele dage, og du kan bruge det ned til hele 20 atmosfæres tryk.

DKK 3099.00

Dette sorte og mørkegrønne Nixon Sentry herreur med de gyldne detaljer er vandtæt ned til 10 atmosfæres tryk, og det er derfor et ur, der nemt kan bruges til både hverdag, fest og et aktivt fritidsliv.

DKK 2199.00

Uret Rollo fra Nixon er udført i rustfrit stål og har en lænke af mesh. Uret passer til både mænd og kvinder og gør det til et spændende og moderne ur. Det er helt i sort og appellerer derfor til rigtig mange mennesker.

DKK 1799.00

Dette Rollo unisex ur fra Nixon rammer plet med den sorte urskive og de sølvfarvede omgivelser. Lænken i mesh giver et elegant udseende, der passer perfekt til en moderne stil. Urets mineralglas beskytter mod ridser og skrammer.

DKK 1599.00

Med Rollo har Nixon skabt et unisex ur, der virkelig vil klæde både mænd og kvinder. Uret er stilfuldt og elegant og er holdt helt i guld. Uret er med batteridrevet quartz urværk, mineralglas og en urkasse i rustfrit stål.

DKK 1799.00

Du kan bruge dette kraftige og maskuline Safari herreur fra Nixon ned til 10 atmosfæres tryk. Uret har desuden datovisning, beskyttende mineralglas, en kraftig sort lænke og en stor urkasse i rustfrit stål.

DKK 3149.00

Du kan ikke undgå at bemærke den lette konstruktion i viserne på dette unisex Sentry ur fra Nixon samt den interessante læderrem. Uret har en perfekt størrelse, der passer til både mænd og kvinder, og uret passer samtidig til alle lejligheder.

DKK 1099.00

Rosaguld og sort urskive med små skiver af rosaguld. Så er stilen lagt. Uret er robust og kommer med mineral glas og en urkasse i rustfrit stål. Uret er med quartz urværk, det har stopur og er vandtæt end til 10 atmosfæres tryk.

DKK 2199.00

Dette herreur fra Nixon skriger maskulinitet og charme. Samtidig imponerer det med detaljer som en vandtæthed på over 20 atmosfæres tryk, dato og stopur, urkasse i rustfrit stål og et beskyttende mineralglas.

DKK 2699.00

Tallene ses tydeligt på den sorte urskive med den sølvfarvede urkasse som baggrund i dette Charger herreur fra Nixon. Uret har en brun læderrem, det har batteridrevet quartz urværk og beskyttende mineralglas.

DKK 1349.00

Den runde, mørkegrønne urskive står godt til den firkantede sorte urkasse på dette Charger herreur fra Nixon, der har mineralglas, batteridrevet quartz urværk, datovisning og er fremstillet i rustfrit stål.

DKK 1899.00

Et klassisk herreur går aldrig af mode, og det kan bruges til alle lejligheder, fordi det er så stilfuldt. Det er hvad du får med dette Nixon Porter herreur, der har en blå urskive, en sølvfarvet urkasse i rustfrit stål og en sølvfarvet, leddelt urlænke.

DKK 1499.00

Den hvide urskive har sorte detaljer, der passer til resten af uret, der også er sort. Uret er fremstillet af rustfrit stål, det er vandtæt ned til 5 atmosfæres tryk, det beskyttes af mineralglas og det har batteridrevet quartz urværk.

DKK 1499.00

Time Teller er en serie af klassiske herreure fra Nixon, der med deres tydelige urskiver og detaljerede remme som dette skiller sig ud fra mængden. Desuden er dette herreur vandtæt ned til 10 atmosfæres tryk og har beskyttende mineralglas.

DKK 899.00

Den rosagyldne farve på dette Porter herreur viser tydeligt, at Nixon har skabt et smukt og klassisk herreur med en spændende farvekombination, der understreges af den sorte urskive og det batteridrevet quartz urværk.

DKK 1499.00

Elegant og raffineret designet unisex ur med rosagylden urkasse i rustfrit stål, der matcher godt op mod den mørkebrune læderrem. Uret har datovisning ved kl 3 positionen som en lille ekstra indbygget detalje.

DKK 1699.00

Anderledes herreur med mørkebrun læderrem og en ganske unikt udformet urkasse i rustfrit stål. Uret har sort urskive og schweizisk urværk, der driver både tidsvisningen og den elegante datovisning, som findes ved kl 3 positionen.

DKK 1699.00

Mørkt herreur med mørkebrun læderrem, der har en flot effekt i midten af remmen, som faktisk gør at uret får et ganske interessant udtryk. Urets skive er mørk og prydes af meget lyse detaljer, som gør uret let at aflæse.

DKK 2499.00

Lækkert unisex ur med gråfarvet læderrem, der sidder helt perfekt omkring dit håndled, og som nemt tilpasses idet lukningen er med klassisk bæltespændefunktion. Uret har sortfarvet urskive og datofunktion.

DKK 1499.00

Elegant guldur til herrer, med en helt unik urkasse du næppe har set magen til før. Uret har sort urskive og schweizisk kvalitetsurværk, der gør at uret er ganske driftsikkert. I øvrigt har uret også indbygget datofunktion.

DKK 2199.00

Raffineret guldur med blåfarvet urskive og en smuk gennemgående rosagylden nuance, der skaber en flot kontrast til urskiven. Lænken lukkes med den velkendte og sikre klik og foldelukning, der gør at uret helt sikkert bliver omkring dit håndled.

DKK 1999.00

Veldrejet unisex Time Teller ur fra Nixon. Denne model har mørkegrøn urskive og sortfarvet lænke og urkasse i rustfrit stål. Uret har gode funktioner, herunder kan nævnes både datofunktion og stopur. Et lækkert ur kort og godt.

DKK 1699.00

Smukt guldur med rosaguldfarvet urkasse og matchende lænke i rustfrit stål. Uret har gråfarvet urskive, med små sekundære urskiver i rosagylden nuance, hver af disse skiver rummer en god og brugbar funktion.

DKK 1999.00

Dette ur er et design med en pink urskive og resten er guldfarvet. Urkassen er i rustfrit stål, det er med mineralglas og quartz urværk til at styre det hele. Uret er vandtæt ned til 10 atmosfæres tryk og er unisex.

DKK 1449.00

Maskulint og sporty herreur med mørkeblå urskive og en smuk læderrem udført i kalvelæder. Uret har sølvfarvede sekundære urskiver, der rummer hver deres gode funktion, herunder stopuret og 24 timers visning.

DKK 1799.00

Raffineret og moderne armbåndsur fra Nixon med flot farvespil i den ellers sorte urskive, der prydes af både orange, grønne og blå detaljer. Uret har solid lænke og urkasse udført i rustfrit stål, der er solidt og slidstærkt materiale.

DKK 1899.00

Virkelig stilet guldur fra Nixon. Uret er udført i rustfrit stål med matchende urkasse og lænke. Endvidere er urets design meget minimalistisk og urskiven er således blottet for unødigt fuld, og tilbage står et virkelig stilfuldt guldur med sølvfarvet urs

DKK 1499.00

Æstetisk smukt herreur med mørkegrøn urskive og rå læderrem i brun kalvelæder. Uret har lyse timepositioner og endvidere også visning af både dag og dato ved kl 3 positionen. Remmen lukkes med den helt klassiske bæltespændelukning.

DKK 1249.00

Endnu en smuk model fra Nixons mest velkendte kollektion, nemlig Time Teller kollektionen. Uret her præsenteres med en mørkegrøn urskive og en lækker og komfortabel mørkebrun læderrem udført i kalvelæder.

DKK 849.00

Moderne unisex armbåndsur med et meget stilrent udtryk, der blandt andet skabes mellem kombinationen af sølvfarvede materialer og den lækre lysebrun læderrem. Remmen er både komfortabel og er samtidigt nemt at tilpasse dit håndled.

DKK 949.00

Moderne Nixon ur, der her i denne udgave er med meget mørkeblå urskive og brunfarvet læderrem. Uret har sølvfarvede detaljer i urskiven, der matcher urkassen helt perfekt. Bæltespændelukningen sikrer, at uret bliver omkring dit håndled.

DKK 949.00

Urskiven på dette Sentry 38 unisex ur fra Nixon har en meget speciel og utroligt bemærkelsesværdig blå farve. Den er lidt diskret med en grålig tone, og det gør både urskiven, men også resten af uret utroligt interessant.

DKK 1749.00

Den sølvfarvede urskive er meget skinnende på dette Kensington unisex ur fra Nixon. I urskiven finder du også en utroligt spændende, gul sekundviser, der gør uret rigtig spændende og anderledes end andre ure.

DKK 1049.00

Sofistikeret herreur med guldfarvet topring, der danner en smuk ramme omkring den mørkeblå urskive, der selvfølgelig rummer urets gode funktioner, herunder datovisningen. Uret har bæltespændelukning af den komfortable rem.

DKK 1999.00

Måden glasset virker som et forstørrelsesglas lige der, hvor datovisningen er i dette Chonicle 44 herreur fra Nixon gør uret rigtig spændende og meget anderledes. Det understreges af den specielle blå farve i urskiven.

DKK 2299.00

Dette klassiske ur fra Nixon, er et som fungere lige godt for både mænd og kvinder. Uret er holdt i neutrale farver som guld og brun og er uden nogen form for pynt. Urskiven er hvid og urkasse i guldfarve, mens resten af uret er i brunt

DKK 849.00

C39 er et elegant unisex ur fra Nixon, der med de sorte visere og de sorte, lige tal passer perfekt med den lyse skive og den guldfarvede urkasse. Remmen er brun, og den har også brune syninger hele vejen.

DKK 2199.00

Her finder du et Nixon ur, der kan bruges til begge køn. Dette skyldes det klassiske design, som uret bidrager med. Brun læderrem og sort urskive er en kombination, som aldrig nogen sinde vil gå af mode.

DKK 849.00

Nixon har her overgået sig selv og skabt det ultimative herreur. Går du efter at have et rigtigt mandelook, så har du uret her. Sølvlænken er lig med succes og mand, og du får altså her det perfekte herreur.

DKK 2499.00

Maskulint og smukt herreur i flotte blå nuancer. Uret har mørkeblå læderrem og med syninger i en lysere blå, en farve, der går igen på den smukke urskives detaljer. Bemærk at der findes både visning af dag og dato ved kl 3 positionen.

DKK 1499.00

Frisk designet Nixon herreur med sølvmetallisk urskive og en funkende læderrem i lysebrunt kalvelæder. Uret har 24 timers visning, datofunkion og stopur indbygget. Remmen lukkes med den velkendte bæltespændelukning.

DKK 2199.00

Nixon Ranger herreur er et elegant sportsur, der også kan bæres til hverdag. Vandtætheden i dette ur er på 10 ATM, urkassen er i rustfrit stål, urværket er et quartz og det sammen med den mørke skive beskyttes af mineralglas.

DKK 2399.00

Kontrastfyldt og let aflæseligt herreur fra Nixon med en smuk blåfarvet urskive. Bemærk den frække brug af timepositioner, der bryder med normalen og giver uret et helt unikt udtryk. Uret har en smuk lysebrun læderrem.

DKK 1499.00

Nixons C45 er et herreur, der på samme tid er moderne og klassisk. Det har et schweizisk urværk, det har mineralglas og det har vandtæthed på 10 ATM. De bærende farver er grå og brun med gyldne visere.

DKK 1999.00

Grå og guld er sat sammen i dette Nixon Sentry herreur. Guldet er viserne og stregerne, der viser tiden, og resten er gråt. Urkassen er i rustfrit stål, og vandtætheden på dette ur er på 10 ATM. Glasset er mineralglas.

DKK 1699.00

Et godt og solidt unisex ur fra Nixon med en smuk mørkeblå urskive og mørkebrun læderrem. Uret har batteridrevet urværk og er således ganske driftsikkert. Den omtalte rem lukkes med den velkendte bæltespændelukning.

DKK 849.00

Mørkt Time Teller ur, som både er målrettet mænd og kvinder. Uret har et helt enkelt design, men det er netop den enkelthed der har været med til at gøre serien så populær, og den fås i mange farver, her med en mørkfarvet lænke.

DKK 849.00

Kvalitets herreur med schweizisk urværk og en lækker sortfarvet læderrem i kalvelæder. Uret har sort urskive og mørke visere, men en spændende lille detalje er den røde sekundviser, der er i sin egen sekundære urskive.

DKK 1999.00

Herreur med flotte kontraster, både i farver men også i udtryk. Uret har en smuk blank urkasse i rosaguldfarvet rustfrit stål og bemærk så den nærmest slidte sorte urskive, det er da en fed kontrast. Uret har endvidere brun læderrem.

DKK 2199.00

Mørkt og maskulint Nixon herreur med en armypræget urskive i forskellige grønne nuancer. Uret har en mørk coating, hvilket blot understreger, at der her er tale om et vaskeægte mandeur. Uret har solid og sikker lukning af lænken.

DKK 1599.00

Let og populært unisex ur med sort læderrem og matchende urskive. Uret har en fræk rød sekundviser, der er med til at bryde urets design på smukkeste vi. Et oplagt valg til den moderigtige og personen, som ønsker masser af ur for pengene.

DKK 1049.00

Trendy unisex ur fra Nixons succeskollektion ved navn Time Teller. Uret har en iøjnefaldende grønlig urskive med forskellige farvenuancer. Uret har et batteridrevet urværk og er ganske driftsikkert, hvilket absolut er en klar fordel.

DKK 849.00

Med en vandtæthed på over 20 ATM er dette Nixon 51-30 herreur et, der virkelig kan benyttes aktivt. Uret er med batteridrevet quartz urværk, beskyttende mineralglas, og urkassen er udført i rustfrit stål.

DKK 3499.00

Yderst præsentabelt herreur med mørk flerfarvet urskive, der nærmest immiterer det velkendte kamouflage-look. Uret har en hårdfør læderrem udført i sort kalvelæder og denne lukkes med brug af den velkendte bæltespændelukning.

DKK 1199.00

Lækkert herreur fra Nixon, der har deres helt egen stil og dette ur er ingen undtagelse, skønhed vises hér med relativt få design detaljer.

DKK 1199.00

Trendy unisex armbåndsur med en flot afrundet urkasse og med sortfarvet læderrem og urskive.

DKK 799.00

Smukt og nutidigt Nixon ur til mænd, der ønsker et maskulint ur, der både kan bruges til hverdag og fest. Denne model er med sort urskive og komfortabel læderrem.

DKK 1899.00

Maskulint herreur med rosafarvede detaljer og en komfortabel brun læderrem.

DKK 2699.00

Smukt og ganske fyldigt guldur med smukke farvedetaljer og en spændende mønstret urskive, der giver et flot spil.

DKK 1999.00

Maskulint herreur med et rent og stilfuldt udtryk i den sortfarvede urskive, der komplimenteres godt af den mørkebrune læderrem.

DKK 1449.00

Mørk og meget maskulint herreur med en meget markant urkasse og en flot mørkebrun læderrem.

DKK 3699.00

Lækkert herreur fra Nixon, der har deres helt egen stil og dette ur er ingen undtagelse, skønhed vises hér med relativt få design detaljer.

DKK 1199.00

Spændende og smukt designet herreur med flotte detaljer i den mørke urskive. Denne model er med sort urskive og solid stållænke.

DKK 2599.00

Herreur med markant design og trykknapper i venstre side af urkassen, som blot fuldender urets rebel-agtige look.

DKK 2999.00

Trendy unisex armbåndsur med en flot afrundet urkasse og med brun læderrem og sort urskive.

DKK 799.00

Trendy unisex armbåndsur med en flot afrundet urkasse og med solid stållænke og mørkegrå urskive.

DKK 849.00

Mørk og meget maskulint herreur med en meget markant urkasse og en flot sort læderrem.

DKK 3399.00

Hårdkogt herreur med et maskulint udtryk med en brunlig nuance, som det gennemgående tema.

DKK 2999.00