Produkter i kategorien : Low Carb LCHF

Palmesukker har et lavt glykæmisk indeks har den rigtige sukkersmag, hvilket gør det til en perfekt erstatning for rørsukker.

DKK 119.00

Lucumapulver har en dejlig sødlig smag, ja nærmest en blanding af ahornsirup, karamel eller malt. Kan bruges i smoothies, rå kager, is, te, cookies, babymad, chokolade og alle mulige typer desserter. Lucumapulver kommer fra en Peruviansk frugt som kaldes

DKK 76.46

Frugten fra Johannes brødtræet ristes, knuses og formales til mel. Bruges istedet for kakao som drik, desserter ogbagværk.

DKK 26.78

Kokossukker fremstilles ved at tappe kokospalmetræets blomstersaft, koge saften ind og køle den ned til den krystaliserer.Sukkeret har en karamelagtig, rund og sødlig smag. Kan bruges istedet for hvid eller brun sukker i enhver opskrift.

DKK 57.95

Verdens fedeste nød. Måske i mere end én forstand. En sprød og buttet sag, der nærmest smelter på tungen og er stærkt vanedannende. Macadamianødder ligger prismæssigt i den høje ende, da træet først giver fuldt udbytte efter ca. 15 års vækst.

DKK 38.66

Store økologisk macadamianødder fra Naturdroogeriet. Når man sætter tænderne i den let cremefarvede, sprøde nød, åbenbares en eksotisk, fyldig og fin aroma.

DKK 49.00