Produkter i kategorien : Lidelser

Maven din bedste ven - Bog af Carsten Vagn-Hansen.Lægen Carsten Vagn-Hansen, i mange år praktiserende læge og berømt i det ganske land som Radiodoktoren, beskriver i denne bog menneskets fordøjelseskanal fra mund til bund..

DKK 252.00

Lægemiddel-kompendiet er et opslagsværk over PEKANA Homøopatisk-Spagyriske Lægemidler. Bogen henvender sig til professionelle behandlere og til alle ; andre med interesse i homøopatisk medicin.

DKK 71.10

En opslagsbog om Bachs blomster, remedier til børn og voksne.

DKK 249.00

Ny banebrydende viden om stress og udbrændthed. En praktisk guide til ny energi, vitalitet, livsglæde og et stærkt immunforsvar. Har du binyretræthed? - er du træt uden grund? - er det svært at komme op om morgenen? - skal du have kaffe for at holde dig s

DKK 224.96

Den intelligente fedtsyresammensætning, er en pjece på 23 sider som erskrevet af Olle Haglund som er doktor i medicinsk videnskab ved Uppsala Universitetet, Sverige.

DKK 40.00

Tarme med charme - alt om et underkendt organ. Bogen hylder tarmen som det fantastiske, vidunderlige og højkomplekse organ, den er. Det er nemlig beviseligt, at sundhedsproblemer som overvægt, depression og allergi hænger nøje sammen med tarmens funktion

DKK 199.96

Lev sundt med vitaminer og mineraler - Bogen der giver dig mere overskud, et bedre humørog større sexlyst.

DKK 249.95

I Sund mave sådan! - tager læge Søs Wollesen læserne med på en guidet tur gennem hele fordøjelsessystemet, og hun giver løsninger og lindring, uanset om man bøvler med hård, løs, stresset eller oppustet mave.

DKK 251.10

I Kræft er ikke nogen sygdom viser Andreas Moritz, at kræft er kroppens forsvarsværn mod dårlig behandling og usund levevis i bredere forstand.

DKK 269.00

Afrodite er den græske gudinde for alt feminint, for skønhed og sanselig kærlighed, for kvindelig frugtbarhed. Ligegyldigt om hun er kraftig eller spinkel, er hun stadig udtryk for det stærkt kvindelige.

DKK 200.00

Livets Hormoner (315 sider)er skrevet af heilpraktiker og forfatter Arvin Larsen.Bogen giver dig en dyb indsigt i hvorledes vores tanker, følelser og adfærdsprogrammer spiller en afgørende rolle i udviklingen af de livsstilssygdomme som hærger nutidens

DKK 248.00

Med denne bog gør Anette Harbech Olesen op med den herskende fedtforskrækkelse. Noget fedt er nemlig livsvigtigt, for at din krop er i balance, andet er lige det modsatte. Ved at læse denne bog får du redskaber til at kunne skelne mellem det sunde cellefe

DKK 140.60

Bogen er skrevet som støtte til behandler og til allergikere, som ønsker at forstå deres sygdom og behandle den med homøopatisk medicin.

DKK 180.00