Produkter i kategorien : LEGO Bricks & More

Giv fantasien frie tøjler med LEGO Classic Blåt kreativitetssæt!Opdag dine kreative byggeevner med dette LEGO Classic sæt, der indeholder klare, farverige og alsidige LEGO klodser samt specialelementer og en inspirerende byggevejledning.

DKK 40.00

Giv fantasien frie tøjler med LEGO Classic Rødt kreativitetssæt!Opdag dine kreative byggeevner med dette LEGO Classic sæt, der indeholder klare, farverige og alsidige LEGO klodser samt specialelementer og en inspirerende byggevejledning.

DKK 40.00

En kasse blandede LEGO-klodserGiv kreativiteten frit løb med de klassiske LEGO klodser i 29 forskellige farver

DKK 130.00

Til når du lige mangler en LEGO-klodsFå ideer og start det kreative byggerier

DKK 159.00

Hvis du ikke kun vil køre lige ud i LEGO City......skal du have dette LEGO vejbane sæt til din LEGO by. Med dette sæt får du både en plade med et LEGO vejkryds og en plade med et LEGO vejsving. LEGO sættet indeholder 2 LEGO vejplader - og kan naturligvis

DKK 89.00

En nødvendig tilføjelse til LEGO CityTiden med LEGO grusveje er forbi. Med denne tilføjelse til LEGO City tager din LEGO by et skridt ind i fremtiden. I dette sæt for du 2 LEGO vejplader. LEGO City vejbanen kan naturligvis sagtens udbygges med flere i tak

DKK 89.00

Til de mindste DUPLO håndværkereDette DUPLO-sæt introducerer dit barn til hele LEGO-universet. Med til dette sæt følger en række byggekort, som barnet kan bruge som inspiration. Sættet er et ideelt startsæt til barnet - og det indeholder alle de nødvendig

DKK 199.00

Skab din helt egen verden på en blå LEGO byggeplade! Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade - det perfekte udgangspunkt for dine LEGO kreationer

DKK 70.00

Byg en verden i bevægelse med sættet Klodser på hjul! Opdag en verden af hjul med dette LEGO Classic sæt, der indeholder et bredt udvalg af hjul og dæk samt et sortiment af LEGO elementer, bl.a. klodser, former og øjne.

DKK 199.00

Giv fantasien frie tøjler med LEGO Classic Orange kreativitetssæt!Opdag dine kreative byggeevner med dette LEGO Classic sæt, der indeholder klare, farverige og alsidige LEGO klodser samt specialelementer og en inspirerende byggevejledning.

DKK 40.00

Altid et godt supplement til DUPLO samlingenMed den store DUPLO byggeplade kan du bygge de helt store DUPLO-sæt.

DKK 119.00

Lad LEGO kreativiteten flydeByg alt, hvad fantasien byder på, med denne samling LEGO© klodser i 20 forskellige lyse farver

DKK 159.00

Et klassisk element i din LEGO-samlingUdvid din LEGO samling med endnu en praktisk del: grøn byggeplade.

DKK 70.00

Et "must have" til din LEGO-samlingUdvid din LEGO samling med endnu en anvendelig del: grå byggeplade.

DKK 130.00

Gør dine idéer levende med LEGO Classic klodser!Byg din egen by med dette farverige LEGO Classic Kreativt byggesæt, der indeholder mere end 500 klodser i 39 farver samt specialelementer og en inspirerende byggevejledning.

DKK 199.00

Tag en verden af kreativitet med dig i denne LEGO Kreativ kuffert. Hav det sjovt med at sortere og transportere dine LEGO elementer i denne praktiske LEGO Classic Kreativ kuffert, der indeholder et farverigt udvalg af klodser, øjne, hjul og former.

DKK 159.00

Byg LEGO modeller med sjove funktioner! Skab flotte og farverige modeller med sjove funktioner med LEGO Classic sættet Klodser og tandhjul. Der medfølger alderssvarende byggevejledninger til at bygge og ombygge jeres LEGO kreationer.

DKK 159.00

Giv fantasien frie tøjler med LEGO Classic Grønt kreativitetssæt!Opdag dine kreative byggeevner med dette LEGO Classic sæt, der indeholder klare, farverige og alsidige LEGO klodser samt specialelementer og en inspirerende byggevejledning.

DKK 40.00