Produkter i kategorien : Køkkenvægte

Køkkenvægt i rustfrit stål, der kan veje op til 5 kg. - 2 vægtenheder-g/Oz- Med stort display der er let aflæse- Kan måle vandmængde

DKK 150.00

Fuldelektronisk køkkenvægt med platform i rustfrit stål. Vægten har omstilling fra gram til deciliter, nulstillingsfunktion og automatisk sluk. Den vejer i 1 grams interval og kan max veje 5 kg.

DKK 260.00

Fuld-elektronisk køkkenvægt med platform i glas.Den har stort LCD display , nulstilling mellem vejningerne, sådan alt kan vejes i samme skål.Kan veje op til 5 kg og vejer med 1g interval.Slukker automatisk efter 60 sek.

DKK 210.00

Unik, elektronisk køkkenvægt med kapacitet op til 15 kg. Den har stort LCD display og praktisk nulstillingsfunktion, der gør det muligt at veje flere ingredienser i samme skål.Slukker automatisk efter 2 minutter og den måler i gram, lb, fl:oz og ml. Den h

DKK 298.00

Elektronisk køkkenvægt med stort LCD display.Den har nulstilling mellem vejningerne, så du kan veje flere ingredienser i samme skål. Kan veje op til 5 kg og den vejer med 1 g. interval. Slukker automatisk efter 60 sek.

DKK 133.00

Køkkenvægt med platform i rustfrit stål, der har belægning mod fingeraftryk.Den kan veje op til 5 kg. og vejer i 1 grams interval. Slukker automatisk efter 60 sek.

DKK 254.00