Produkter i kategorien : Kaffe

Økologisk espresso kaffe - formalet.

DKK 44.95

Growers Cup - Single estate special kaffe, som er nem at lave og rig på smag. Kaffebryggerne fra Growers Cup er en dansk opfindelse, som gør det nemt at brygge 2 kopper gourmet kaffe - når som helst.

DKK 11.95

Growers Cup - Single estate special kaffe, som er nem at lave og rig på smag. Kaffebryggerne fra Growers Cup er en dansk opfindelse, som gør det nemt at brygge 2 kopper gourmet kaffe - når som helst.

DKK 11.95

Økologisk kornkaffe.

DKK 43.95

Kornkaffe med guarana.

DKK 57.95

Økologisk espresso kaffe - formalet.

DKK 49.95

Hele økologiske kaffebønner Arabica (Fairtrade). I denne blanding benyttes kun udvalgte kaffebønner fra økologisk dyrkning.

DKK 119.70

100% Arabica Kaffekapsler ØKO til Nespresso

DKK 34.95

Økologisk aromatisk kaffe - formalet.

DKK 49.95

Økologisk instant cikorie.

DKK 53.06

Mælkebøtte kaffe fra Renée Voltaire, som er perfekt hvis du gerne vil undgå koffein eller er ved at detoxe.

DKK 89.00

Økologiske grønne kaffebønner fra Superfruit.

DKK 71.10

Økologisk instant kaffe "Latin American" fra Clipper.

DKK 83.00

Økologisk instant koffeinfri kaffe "Latin American Decaf" fra Clipper.

DKK 90.00

Barley Cup kornkaffe er en velsmagende glutenfri kornkaffe. Den leveres i en emballage, som er dekorativ og nem at genlukke.

DKK 58.95

400 g økologisk kaffe fra Uganda

DKK 63.95

Moka Ethiopie Sidamas Kaffekapsler ØKO, kompatible til Nespresso maskiner. 100 % Arabica, langsomt ristet og af høj kvalitet. Indhold 10 kapsler - 55 g.

DKK 39.95

Koffeinfri Kaffekapsler ØKO, kompatible til Nespresso maskiner. 100 % Arabica kaffe, langsomt ristet og af høj kvalitet. Indhold 10 kapsler - 55 g.

DKK 39.95

Arabica 100 % Koffeinfri Instantkaffe ØKO Kommer fra mindre økologiske landbrug i syd og central Amerika, langsomt ristet og af høj kvalitet. Til 1 kop kogende vand, bruges en lille teskefuld kaffe.

DKK 69.95

Arabica 100 % Instantkaffe ØKO kommer fra mindre økologiske landbrug i syd og central Amerika, langsomt ristet og af høj kvalitet. Til 1 kop kogende vand, bruges en lille teskefuld kaffe.

DKK 53.96

Meget velsmagende blanding af Arabica og Robusta

DKK 61.50

Demeter-mærket koffeinfri kornkaffe fra Naturata.

DKK 82.95

Arabica Selection - formalet kaffe. Denne kaffe er af 100 % Arabica bønner, som er langsomt og nænsomt ristede. Arabica bønnerne kræver jord, som er rig på mineraler og en højde på over 600 m. Denne Destination Premium blanding afslører ekspertise. Destin

DKK 40.46

Økologisk luksus kaffebønner fra Franske Destiniation.Denne kaffe er af 100 % Arabica bønner, som er langsomt og nænsomt ristede.

DKK 44.95

Clipper Økologisk Espresso Kaffe. Denne kaffe har en naturlig intens og fyldig smag og farve. Den egner sig både til en autentisk brygget latte og cappuccino, samt til filterkaffe, stempelkande og espressomaskiner.

DKK 64.00

Clipper Økologisk malet kaffe - Italian Style. Denne kaffe har en naturlig intens og fyldig smag og farve. Den egner sig både til en autentisk brygget latte og cappuccino, samt til filterkaffe og stempelkande. En mørk, dyb og stærk kaffe.

DKK 62.00

Clipper Økologisk koffeinfri malet kaffe. Denne koffeinfri, meget udsøgte økologiske kaffe er fyldig og rund i smagen og er lavet uden brug af kemikalier til at trække koffein ud.

DKK 76.00

Clipper Økologisk malet kaffe Papua New Guinea. Bønnerne til denne vidunderlige, aromatiske Arabica kaffe er dyrket i Papua New Guinea. De er håndplukket og derefter tørret i solen, inden de ristes til denne fyldige kaffe, der er rund og blød i smagen.

DKK 56.00

Til denne specialkaffe er anvendt kaffesorter fra Brasilien, Colombia og Centralamerika, som med et mavevenligt, lavt syreindhold giver en mild og blød smag med en perfekt aroma. Den opkvikkende virkning er bevaret. Kaffen er mellemristet og fintmalet; ka

DKK 69.00

Arabica Selection - kaffebønner. Denne kaffe er af 100% Arabica bønner, som er langsomt og nænsomt ristede. Arabica bønnerne kræver jord, som er rig på mineraler og en højde på over 600 m. Denne Destination Premium blanding afslører ekspertise. Destin

DKK 139.95

Clipper Økologisk Fairtrade Instant Kaffe. Denne meget fine, udsøgte kaffe er rig og blød i smagen. Den er lavet på Arabica bønner fra højlandet. Bønnerne er frysetørret uden brug af kemikalier og derved opstår en meget blød og rund instant kaffe.

DKK 74.70

Når kaffe skal være økologisk og uden koffein.

DKK 57.00

Yannoh Instant Lima kaffeerstatning Ø Når kaffe skal være økologisk og uden koffein. Kan sødes med BirkeSød sukker, der indeholder 40% færre kalorier end almindeligt sukker (BirkeSød: 2,4 kcal/g, sukker: 4 kcal/g).

DKK 74.95

Clipper Økologisk Fairtrade Papua New Guinea Kaffe. Bønnerne til denne vidundelige, aromatiske Arabica kaffe er dyrket i Papua New Guinea. De er håndplukket og derefter tørret i solen, inden de ristes til denne fyldige kaffe, der er rund og blød i smagen.

DKK 78.30

Clipper Koffeinfri Økologisk Fairtrade Instant Kaffe. Denne koffeinfri instant kaffe fra Clipper er lavet af 100% Arabica bønner fra højlandet, og den har en udsøgt, rig og blød smag. Bønnerne er frysetørret uden brug af kemikalier og derved opstår en meg

DKK 91.00