Produkter i kategorien : Barbersæbe

RazoRock laver top kvalitets barbersæber og har uden tvivl fundet en opskrift på barbersæber, som mange i branchen misunder utrolig meget!

DKK 139.00

En gammel klassiker, som har fået nyt liv og ny duft. Nu er den elskede af alle!

DKK 139.00

Denne barbersæbe er inspireret af en ægte wet shaving ekspert; Donato Ciniello fra Turin i Italien. Hans passion for wet shaving er blevet overført til denne geniale barbersæbe.

DKK 139.00

Et samarbejde mellem RazoRock og en forretning i Chicago har skabt denne barbersæbe, som vil kunne give dig en rigtig god barbering.

DKK 139.00

Ved bunden af bjerget MonteBianco finder du nogle af de dyreste og mest intense lavendel olier. Den er blevet brugt som fundament for denne barbersæbe!

DKK 139.00

RazoRock XX er en barbersæbe som sender dig til Italien og giver dig en fornemmelse af deres fantastiske landskaber og middelhavet.

DKK 139.00

RazoRock har kobineret deres fantastiske barbersæbe med en duft af Italiens Amalfkyst, når sommeren indtræffer.

DKK 139.00

Selvom navnet for nogle vil være kontroversielt, er sæben stadig fantastisk og har fået tilført ler fra Italien til produktet.

DKK 139.00

Alluvian Malabar Caberet Shave Soap Tin er en eklusiv og velduftende barbersæbe.

DKK 229.00

En lækker barberingsæbe der er lavet på naturlige ingredienser.

DKK 229.00

Lækker og luksuriøs barbersæbe fra Alluvian.

DKK 229.00

lluvian barbersåper er laget med rike plantebaserte ingredienser som kokumsmør, avokadoolje, irish mossog eksotiske essensielle olier som plejer huden og giver en fantastisk barberingsopplevelse.

DKK 229.00

Luksus barbersæbe fra Meißner Tremonia, hjælper med at blødgøre skægget og gøre barberingen lettere.

DKK 189.00

Frisk og velduftende barbercreme fra Meißner Tremonia. Blødgøre skægget og gør barbering lettere.

DKK 189.00

Klassisk barbersæbe fra Meißner Tremonia laver af de bedste råvare for at højne kvaliteten.

DKK 189.00

Kender du Meißner Tremonia? Ellers skal du til det! En rigtig lækker sæbe med duften af cedertræ og mandel. En fantastisk sæbe, som giver den bedste skum.

DKK 189.00

Barbersæbe fyldt med naturlige ingredienser. Giver huden den makismale pleje under barbering.

DKK 189.00

Lækker barbercreme med en frisk duft af det salte hav og salvie. Bløder skægget op inden barbering.

DKK 189.00

Luksus barbersæbe lavet på marokkansk ler, der hjælper med at rense huden.

DKK 189.00

Forfriskende og opkvikkende barbersæbe med et friskt pust af mynte og menthol. Holder ansigtet friskt og velplejet.

DKK 189.00

Håndlavet barbersæbe fra Meißner Tremonia. Lavet af de bedste ingredienser fra naturen med et strejf af den indiske kultur.

DKK 189.00

Himalayan Heights Barbersæbe fra Meißner Tremonia, har en lækker krydret og træagtig duft.

DKK 189.00

Håndlavet barbercreme fra Meißner Tremonia, lavet på de bedste ingredienser naturen tilbyder.

DKK 189.00

Træagtig, pebret og frisk citrus duft beskriver denne barbersæbe fra Meißner Tremonia.

DKK 189.00

Naturlige barbersæbe lavet på de bedste ingredienser fra naturen.

DKK 189.00

En vidunderlig blanding af varme krydderier, citrus, raw og læder.

DKK 139.00

Har du prøvet produkter der indeholder salt fra det døde hav? Denne barbersæbe er helt fantastisk, og den indeholder oven i købet salt fra det døde have.

DKK 249.00

RazoRock Santal Royale Barbersæbe har den klassiske barberings duft af "Sandalwood", som er en velkendt duft i barberings verden.

DKK 139.00

RazoRock American Barber Barbersæbe, har fået inspiration fra den kendte parfume YSL Rive Gauche, til duften af deres barbersæbe.

DKK 139.00

Kender du den kendte duft CREED AVENTUS? Det er den samme duft, du får i denne barbersæbe.

DKK 139.00

RazoRock Puros er en super velduftende barbersæbe, der har en meget mild duft, og en utrolig blødgørende effekt.

DKK 139.00

Shavestick fra LEA, perfekt til en hurtig hverdags barbering.

DKK 55.00

Italian Barber har produceret denne barbersæbe til ære for alle deres venner og kunder. Du vil med denne barbersæbe kunne mærke, hvor meget kærlighed, der er lagt i alle faser af produkter.

DKK 119.00

RazoRock har lavet en mere traditionel barbersæbe, som med garanti vil løfte din følelse af og være tilbage i tiden når du barberer dig!

DKK 249.00

RazoRock Plague Doctor duft er oprindeligt lavet til at skulle beskytte mod pest. Det kan vi ikke garantere, men vi kan sikre dig at du får en god barbering og dufter fantastisk bagefter.

DKK 139.00

RazoRock Al Sapone er inspireret fra ordspillet med den kendte gangster "Al Capone" får du en gennemført barbersæbe med kanon høj kvalitet.

DKK 139.00

RazoRock fans verden over synes ikke det var ok, at der fandtes en Chicago barbersæbe og ikke en til New York - så det fik de!

DKK 139.00

RazoRock Caribbean Holiday sender dig lige direkte ned på sandstranden i Caribbean. Den er fyldig og let på samme tid og giver alt du skal bruge til en rigtig god barbering.

DKK 139.00

Don Marco barbersæben fra RazorRock er en perfekt kombination af en neutral duft og en fyldig og effektiv barbersæbe.

DKK 139.00

RazoRock Classic er - ligesom navnet indikerer - en ægte klassiker indenfor barbersæber. Den er luftig men stadig fyldt med kræft og pontus!

DKK 139.00

Hvis du kender til følelsen af og barbere dig på den traditionelle måde, så ved du også hvor stor betydning en rigtig god barbersæbe har!

DKK 135.00

RazoRock kombinerer her deres fantasiisk sæbe med en perfekt mixet tobak duft, som giver dig en behagelig og gennemført barbering.

DKK 139.00

Denne barbersæbe er en del af Prorasos "sensitve skin" serie, som er en serie af produkter, som efterlader følsom hud blød og beskyttet før og efter barbering. Barbersæben har en frisk og behagelig duft og kommer i en fin plastikskål.

DKK 49.00

Proraso Barbersæbe i Skål - Eucalyptus Olie & Menthol (150 ml) er en frisk og cremet barbersæbe med glycerin.

DKK 49.00

Molton Browns barebrsæbe er en lækker sæbe, som giver dig en fantastisk barbering som både er sund for barberkost, sæbe og hud!

DKK 110.00

Den perfekte og autentiske barbersæbe, som her kommer i en barberskål. Den er essentiel til den "rigtige" barbering!

DKK 340.00

Mühle Shaving Soap - Sandalwood (Sandeltræ) er en barbersæbe til den moderne mand. Sæben er naturlig og er baseret på sandeltræ, som giver en frisk duft og plejer huden.

DKK 169.00

Mühle Barbersæbe m. Aloe Vera er til manden med en følsom hud, der ønsker en fugtgivende barbersæbe, som hjælper til en mere behagelig barbering.

DKK 49.00

Mühle Shaving Soap - Sea Bucktorn(havtorn) er barbersæben til alle hudtyper. Den har en forfriskende duft og samtidig er proppet med C-vitaminer.

DKK 49.00

Mühle Shaving Soap - Sandalwood er en behagelig barbersæbe, som passer til alle hudtyper og er en helt naturlig sæbe. Sæben er lavet på Sandeltræ og giver en frisk, men diskret maskulin duft.

DKK 49.00

Inde i denne lækre træskål, finder du en topklasse barbersæbe som er en essentiel del af den perfekte barbering!

DKK 249.00

Captain Fawcett har naturligvis også en luksus barberingssæbe i sortimenten, og det har vi selvfølgelig også. Klik dig videre her, og læs den spændende historie.

DKK 250.00

Til den perfekte barbering, skal der bruges en barberingssæbe. Dette produkt er et rigtig godt bud, på den perfekte sæbe!

DKK 189.95

Edwin Jagger barbersæbe med Aloe Vera leveres i en praktisk dåse og indeholder en unik sammensætning af rene, naturlige ingredienser, der giver en blød og fyldig skum til din barbering. Barbersæben indeholder ikke parabener og består af 99% naturlige ingr

DKK 119.00

En hård luksus barbersæbe, i den allerbedste kvalitet, der giver dig en tæt og glat barbering.

DKK 279.00

Super Close Shave Formula from Baxter of California er et produkt der skaber en tættere og flottere barbering og samtidig mindsker chancen for røde knopper og irriteret hud.

DKK 165.00

Kølende og beroligende shaving gel til manden, der ønsker en hud uden irritation og rødme både under og efter barbering.

DKK 49.95

Skift din nuværende barbersæbe ud med en shaving stick fra Taylor of Old Bond Street og spar en masse besvær med opbevaring osv.

DKK 109.00

Shavesticks er rigtig traditionelt og giver følelsen af en ægte barbering fra en barbershop.

DKK 109.00

LEA Classic er en spansk klassiker, som har været med i gamet i rigtig mange år. De er rige på traditioner og god kvalitet. Denne barbersæbe får du i en elegant træskål.

DKK 159.00

Refill til Taylor of Old Bons Street Barbersæben i træskålen.

DKK 99.00

Den gamle engelske virksomhed Taylor of Old Bond Street har været på spil igen, med en lækker barberingssæbe i knaldgod kvalitet.

DKK 99.95

Barberingssæben fra Mühle forbereder huden og skægget mest optimalt for at få en tæt og alligevel blid barbering. Sæben virker beroligende og fugtgivende.

DKK 189.00

En lækker luksus barbersæbe. Kendt for sine fine kvalitet.

DKK 139.00

En lækker luksus barbersæbe. Kendt for sine fine kvalitet.

DKK 139.00