Produkter i kategorien : Balsam

Balsam creme rinse. bør anvendes efter hver hårvask

DKK 89.00

Balsam creme rinse. bør anvendes efter hver hårvask

DKK 165.00

By Falengren Conditioner No. 7 mild duft 250 ml Indeholder mild parfume Styrker håret Tilfører håret ekstra fugt Gør håret medgørligt Giver håret ekstra glans Beskyttermod solens UV-stråler Trænger dit hår til ekstra pleje? By Falengreens cond

DKK 99.00

Balsam creme rinse. bør anvendes efter hver hårvask

DKK 89.00

Balsam creme rinse. bør anvendes efter hver hårvask

DKK 165.00

TRX2 Bio-Active Conditioner Travel Size er perfekt til dig med tyndt hår, eller til dig der lider af hårtab. Naturlige og stimulerende ingredienser tilfører håret fugt og næring.

DKK 85.00

Sebastian Potion 9 Lite er en unik hårkur, der specielt egner sig til finere hår. Hårkuren fører fugt i håret, samtidig med at have en blødgørende effekt. Passer til alle hårtyper - men især til fint hår.

DKK 185.00

Sebastian Professional Volupt Conditioner er en nærende balsam, der giver dit hår volumen og fylde. Conditioneren er perfekt til mænd, der foretrækker sundt og glansfyldt hår.

DKK 179.00

Sebastian Professional Volupt Conditioner er en plejende og blødgørende balsam, der efterlader dit hår sundt og glansfuldt. Conditioneren giver volumen, og er velegnet til alle hårtyper.

DKK 299.00

Conditioner til skæg fremstillet med botaniske ingredienser (wild berry) og formuleret specielt til at løse de særlige behov ved langt ansigtshår.

DKK 139.95

Økologisk balsam med brændenælde.

DKK 49.95

Økologisk balsamspray.

DKK 49.95

Blind Barber Lemongrass Tea Conditioner er en velduftende -og plejende balsam, som efterlader dit hår sundt og rask.

DKK 119.00

Vil du have mere ud af dit hår? Brug en balsam, som fremmer alle fremtidige styling muligheder fra Uppercut Deluxe.

DKK 99.00

Conditioner fra Scaramouche & Fandango med styrkende egenskaber. Skal påføres efter man har vasket hår, for at få fuld effekt.

DKK 160.00

American Crews Daily Conditioner giver udsenet af sundt hår og fornemmelsen af en ren hovedbund.

DKK 335.00

Gibidyl Balsammen stimulerer hårvæksten til at forbygge hårtab eller tyndt hår.

DKK 139.00

Effektiv balsam, som både fugter og pH-balancerer dit hår og hovedbund.

DKK 199.00

Sol, vind, sne og andre naturfænomener kan ikke vinde over dig efter at have brugt Cashmere Coat Balsam fra Billy Jealousy.

DKK 229.00

Rigtige mænd bruger balsam. Her får du en koncentreret balsam, som rækker rigtig langt. Brug kun en anelse i håret og du vil opleve en stor forandring.

DKK 119.95

For at kunne sætte sit hår perfekt, kræver det at man har plejet det helt rigtigt. Det har Renati sørget for at du kan. Her er step 2 på vejen til perfekt opsætteligt hår!

DKK 119.95

Gentlemens Tonic Protein Conditioner, er en lækker balsam med hvedeproteiner som aktivt styrker dit hår, samt gør det nemt at sætte. En Balsam der efterlader dit hår silkeblødt.

DKK 175.00

Leave-in balsam - lækker hår, der er nemt at rede ud.

DKK 139.00

En genopbyggende og reparerende hårkur fra ID Hairs nye serie Elements

DKK 169.00

Balsam fra Id Hair Elements Gold til farvet hår

DKK 169.00

<B||Beskrivelse:</B||<BR||Hemmeligheden på sundt hår er fugt og ikke olier. Fugt er lige så vigtigt for håret som det er for huden, og nøglen er at holde det der. En god balsam er vigtig, men endnu vigtigere er den fastholdelse som en kvalitets b

DKK 110.00

Denne beskyttende, reparerende og blødgørende balsam er til manden, der døjer med slidt og ødelagt hår.

DKK 169.00

TRX2 Bio-Active Conditioner er udviklet til dig der døjer med tyndt hår eller hårtab. Balsammen bidrager til at genopbygge hårets struktur gennem naturligt stimulerende ingredienser.

DKK 149.00

Er dit hår ikke særligt krævende? Men vil du gerne give det lidt ekstra omsorg helt uden parfume, så er du landet det rigtige sted.

DKK 47.45

Økologisk kamille-balsam til blondt hår fra Uretekram. Giv dit blonde hår liv og ekstra glød med vores virksomme urteafkog af kamilleblomster og olien fra den vilde kamille.

DKK 47.45

E-vitamin Balsam fra rømer virker naturlig blødgørende på hår og hovedbund. Håret får fylde og en smuk glans.

DKK 49.95

Calendula Balsam fra Rømer. Virker naturlig blødgørende på hår og hovedbund. Håret får fylde og en smuk glans. Caldendula (Morgenfrue), indeholder Omega 6 fedtsyrer som er kendt for at styrke huden. Balsamen er nedbrydelig og uden farve. Tilsat nedbrydeli

DKK 49.95

Økologisk regenererendealoe-vera balsam fra Urtekram. Solmodne appelsiner giver et strejf af friskhed, mens fugtmagneten aloe vera samarbejder med lecitin og glycerin for at give dig velplejet og luftigt hår, der er nemt at rede ud.

DKK 47.45

Velvære og ekstra pleje går hånd i hånd. Forkæl dit hår med aloe vera, lecitin og glycerin, der giver blødt og luftigt hår, der er nemt at rede ud.

DKK 47.45

Plej dit hår med Urtekramsvirksomme urteafkog af lavendelblomster og olien fra ægte lavendel.

DKK 49.95

Meraki - Balsam Her hos MollyogMy.dk kan du få en lækker balsamfra Meraki. Balsam giver fugt til dit hår og fungerer derfor som fugtgivende hårpleje til normalt hår. Denne Cotton Haze er også god, hvis man ønsker mere volumen i sit hår. Det er en god idé

DKK 149.95

Meraki - Balsam Her hos MollyogMy.dk kan du få en lækker balsamfra Meraki. Balsam giver fugt til dit hår og fungerer derfor som fugtgivende hårpleje til normalt hår. Denne Cotton Haze er også god, genopbyggende hårpleje til skadet hår. I denne conditi

DKK 149.95

Meraki - Balsam Her hos MollyogMy.dk kan du få en lækker balsamfra Meraki. Balsam giver fugt til dit hår og fungerer derfor som fugtgivende hårpleje til normalt hår. Det er en god idé at bruge Meraki balsam efter hver hårvask, men det er kun nødvendigt a

DKK 149.95

Borago Balsam fra Rømer.

DKK 49.95