Produkter i kategorien : Ansigtsvask

Teds forfriskende ansigtsrensning fjerner snavs og fedt fra huden.

DKK 218.00

House 99 - Purefectly Clean Face Wash er en daglig ansigtscreme der hjælper dig af med urenheder.

DKK 150.00

En unik 3-i-1 formel fra Ole Henriksen, der renser huden helt i dybden for skidt og snavs, men som samtidig nærer, fugter og beskytter huden.

DKK 245.00

Murad Renewing Cleansing Cream er en vaskecreme til ansigtet. Den er yderst fugtgivende, hvor den med fine perler eksefolierer huden. Ansigtsvasken efterlader huden ren og fugtig.

DKK 319.00

Opfriskende rensegel, der er et must have i morgen rutinen, så man altid ser frisk og skarp ud.

DKK 169.00

Daily Cleansing Foam fra Murad Pore Reform er en skummende ansigtsrens, der skånsomt fjerner urenheder fra huden

DKK 269.00

Murad Transforming Powder er et unkit pulver, der skummer ved kontakt med vand, renser og eksfolierer uden at overbelaste huden.

DKK 299.00

Murad Rapid Resurfacing Peel er en super effektiv serviet, der renser din hud helt i dybden. Kraftig formel med 10% glykosyre og C-vitamin.

DKK 369.00

Murad Exfoliating Cleanser er en super effektiv rens, som renser helt i dybden ved hjælp af de forskellige aktive ingredienser i produktet.

DKK 399.00

Balacing Cleanser er et egnet renseprodukt til dig, der vil se resultaterne af minimeret ar, urenheder og porestørrelsen.

DKK 109.00

<B||Beskrivelse: </B||<BR||Zirh Wash er en mild ansigtsvask, som renser samtidig med at den naturlige balance i huden bliver opretholdt. Zirh Wash fjerner skidt og hudens naturlige olie uden at skabe tørhed eller irritation. Den blide og parfume-

DKK 160.00

Alluvian Black Conifer Bar Soap er en luksus ansigtssæbe, med noter af balsamico og fyrretræ

DKK 109.00

Alluvian Blood Orange and Fennel er en luksus ansigtssæbe, så du kan rense din hud.

DKK 109.00

Alluvian Moroccan Lemongrassl er en luksus ansigtssæbe, så du kan rense din hud.

DKK 109.00

Alluvian Norwegian Spear er en luksus ansigtssæbe, så du kan rense din hud.

DKK 109.00

Facewash fra SIGR med ingredienser din hud skal have. Et unikt design med et produkter der er dansk produceret og rent klasse.

DKK 189.00

Skummende ansigtsrens fra Beauté Pacifique, der kan bruges til alle hudtyper.

DKK 175.00

Clearasil Daily Clear Skin Perfecting Wash renser og exfolierer forsigtigt samtidig med at den fugter din hud.

DKK 89.00

En cleanser fra T-Zone til at bruge hver morgen og aften. Den fjerner skindende olier og renser huden i dybden.

DKK 49.00

En daglig ansigtsvask, som holder din hud flot og frisk. Den indeholder alle de rigtige ingredienser, som holder din hud flot og lækker!

DKK 49.00

Denne face wash fra T-Zone giver kanon gode resultater allerede fra dag 1. Den fjerne unødvendige stoffer fra huden og giver dig flotte resultater.

DKK 49.00

T-Zone laver deres produkter til mænd, sådan at du undgår bumser og andre urenheder. Produkterne er effektive og virker fra dag 1.

DKK 49.00

Med T-Zones ansigts wipes får du både rensning og eksfoliering på én og samme tid!

DKK 49.00

En utroligt lækker body wash fra Molton Brown med 4 forskelige formål.

DKK 140.00

En ansigtsvask fra Jack Black med to funktioner i samme produkt. Fungerer både som en ansigstvask og toner. Pure Clean Daily Facial cleanser skidt og overskydende olie fra huden, så den er klar til at modstå dagens strabadser.

DKK 175.00

Rensende ansigtsvask fra Mühle Organic, der hjælper dig med at holder din hud naturlig og pæn, uden urenheder og bumser.

DKK 149.00

Denne hydrating cleansing foam giver dig en masse fordele med alle Tom Robinns store fordele i deres produkter.

DKK 185.00

Med denne cleanser fra Tom Robinn kan du undgå at dine porer bliver stoppet og talg produktionen går amok og bumserne begynder at vise sig. Bekæmp det alt sammen i dag!

DKK 179.00

Blind Barber Watermint Gin Facial Cleanser renser din hud og giver en kølende og frisk følelse.

DKK 139.00

Clarins Men Exfoliating Cleanser (125 ml) er en blød creme som bliver til en mousse, når den kommer i kontakt med vand. Cremen exfolierer, dybderenser og giver en finere hud i et trin. Den efterlader huden blød og med en frisk følelse og derudover hjælper

DKK 215.00

Denne milde og skånsomme ansigtsrens er baseret på kokosolie og sikrer din hud mod udtørring. Du får en blød og smidig efter hver rens af dit ansigt!

DKK 65.00

Huden får mest ud af barberingen, hvis huden er helt ren inden du starter. Derfor er en face wash som denne ideel.

DKK 79.95

En eksklusiv og utrolig lækker face wash, som kan hjælpe dig til en rigtig lækker hud og give dig masser af frisk hud i ansigtet.

DKK 170.00

SkinDoctors T-Zone Control Oil Control Cleanser er en ansigtsrens, der effektivt fjerner make-up samt overskydende olie.

DKK 249.00

En skummende rensegel baseret på naturlige grapefrugt ekstrat med aminosyre-baserede rensemidler. Perfekt til alle hudtyper.

DKK 269.00

Award vindene ansigtspleje til mænd, intet mindre! Den Daily Facial Cleanser har vundet flere priser for dens effektivitet og gode resultater.

DKK 229.00

Eksklusiv og lækker ansigtsvask og ansigtsrens fra Bad Norwegian.

DKK 175.00

LOreal har lavet den mest effektive ansigtsvask til den unge fyr, der lider af bumser. Bekæmper både irritationer, hudorme, fedtet hud, tørre plamager og røde mærker.

DKK 79.95

Ansigtsvask og -scrub med Lemon Tea Tree Oil, der renser din hud og modvirker indgroede hår

DKK 89.00

En dejlig ansigts vask fra Gentlemens Tonic, som kan bruges af alle hudtyper, og endda daglige helt uden at udtørre huden.

DKK 195.00

Bruger du også en smule makeup? så har du også brug for en makeup fjerner, som er skånsom ved dine øjne.

DKK 109.00

Den ideele renseskum og barberskum i én - til den travle mand.

DKK 179.00

Dette er specielt formuleret ansigtsvask til fedtet hud anvender 20 olie-kampe ekstrakter og citrus olier for at skabe et stærkt adstringerende at hjælpe med at bekæmpe olieproduktion.

DKK 298.00

Njord Face Wash er en daglig ansigtsvask som bør bruges både morgen og aften.

DKK 139.00

Beauté Pacifique Cleansing Milk renser huden og fjerner overflødigt fedtstof fra hudens overflade. Samtidig tilfører rensemælken huden fugt og gør den blød.

DKK 189.00

Udgangspunktet er ren, glat og mat hud, men det er ikke altid lige til at opnå. Med LOreal Men Expert Pure & Matte Deep Exfoliating Gel Wash kan du hvert fald gøre et forsøg. Denne dybderensende gel hjælper dig i kampen hen mod den perfekte hud.

DKK 74.95

Biotherm Homme T-pur Facial Cleanser er en lækker ansigtsvask til fedtet og skinnende hud. En del af Biotherms T-pur serie der er specielt udviklet til fedtet hud.

DKK 199.00

Lækker kvalitetssæbe fra Clinique som grundigt renser huden. Sæben fugtiggør og giver dig en frisk og behagelig hud.

DKK 219.00

Baxter Daily Face Wash er et effektivt middel der behandler urenheder i ansigtet på rekordtid. Et produkt der er designet til dig, som synes, at tid er kostbar, men stadig gerne vil se godt ud.

DKK 135.00

En lækker ansigtsvask fra Biotherm Homme. Denne cleansing gel indeholder ingen sæbe, men fjerner urenheder og tilstoppede porer og mildt renser huden uden at udtørre den.

DKK 199.00

Ole Henriksen The Clean Truth Cleansing Cloths er behagelige, fugtighedsgivende og anti-aging renseservietter. Ved hjælp af naturlige og milde overfaldestoffer i servietterne fjernes snavs og make-up, mens servietterne samtidig plejer huden.

DKK 129.00

Anthony Algae Facial Cleanser er en daglig ansigtsvask der renser og frisker op uden at irriterer huden. Efterlader huden ren og blød.

DKK 350.00

<B||Beskrivelse:</B||<BR||men-ü Healthy Facial Wash er ideel både før og efter barbering. Vasken er dybde rensende, sæbe fri og ph afbalanceret med en koncentration af tea tree oil. Tea tree oil som er et naturligt antibakteriel. men-ü Healthy Fa

DKK 95.00

Ansigtsvask: Den bekæmper aktivt bakterier og irritationer og fjerner skånsomt det yderste lag af døde hudceller. Produktet renser huden og efterlader den glat med en let citrus duft.

DKK 125.00

En dybderensende ansigtsvask med kanel og ingefær. Denne Recipe for men Ansigtsvask går ind og fjerner overflødig talg, minimerer dine porer og forebygger at huden i ansigtet skinner.

DKK 169.00

Frisk, mere frisk, mest frisk. Din hud siger ja tak. LOreal Men Expert Hydra Energetic Cleansing Gel er en mild ansigtssæbe, der dagligt kan rense og opfriske din huden uden at udtørre.

DKK 79.95

Ansigtsvask: Den bekæmper aktivt bakterier og irritationer og fjerner skånsomt det yderste lag af døde hudceller. Produktet renser huden og efterlader den glat med en let citrus duft.

DKK 155.00

Clarins Men Active Face Wash er en skummende ansigtsvask med en forfriskende gel struktur, der fjerner skidt, forurening og overskydende olier uden at udtøre huden.

DKK 195.00

Mild sæbe fra Sommersets til daglig brug. Skaber balance i huden og genopbygger hudens naturlige fugtighed.

DKK 79.95

Anthony Glycolic Facial Cleanser er en ansigtsvask der fugter, beroliger og heler huden.

DKK 229.00

Active Face Wash fra Nivea er til den robuste hud, der overproducerer talg og olie, men som gerne vil have en hud, der er i balance.

DKK 49.95

Denne sæbefri ansigtsrens er en mild rens, der fjerner skidt, snavs og urenheder uden at irritere huden yderligere.

DKK 49.95

En effektiv og dybderensende ansigtsgel til manden, der ønsker en flot hud uden urenheder og åbenstående porer.

DKK 49.95

Få nemme og hurtige dybderensende servietter fra Ole Henriksen, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs.

DKK 129.00

Denne nemme men effektive rens kommer ud som lækker skum, når det pumpes ud af produktet.

DKK 185.00

Biotherm Biosource Cleansing Milk PS bruges til at rense huden for makeup og snavs, og bidrager til en frisk og sund hud. Den blide formel gør, at rensemælken er særdeles velegnet til tør hud.

DKK 185.00

Biotherm Biosource Cleansing Milk PNM anvendes til at rense huden for makeup. Den indeholder en blid men effektiv formel, der fjerner kraftig makeup - uden at tørre huden.

DKK 185.00

Biotherm Biosource Lotion PS er en mild men yderst effektiv skintonic uden alkohol. Den anvendes til at fjerne de sidste rester af makeup og snavs i ansigtet.

DKK 185.00

Den friske og effektive Biotherm Biosource Lotion PNM er en skintonic uden alkohol, der fjerner de sidste rester og makeup i ansigtet. Velegnet til alle hudtyper.

DKK 185.00

Den velduftende og blide Biotherm Biosource Eau Micellaire er en 3-i-1 ansigtsrens, der renser og plejer din hud.

DKK 185.00

Biotherm Purefect Skin - Anti Shine Cleansing Gel giver dig en hud fri for urenheder - helt uden at skinne

DKK 185.00